anders_fredrik_Holo_smal-1024x430

Ett jättesteg för din digitalisering

Tänk dig att kunna delta vid ett utmanande arbetsmoment på produktionsplatsen utan att behöva lämna kontoret, eller att styra en maskin i en farlig miljö från en säker plats. Med holoportering har du möjlighet att i realtid holoporteras till en digitalt överförd miljö och i den miljön interagera med kollegor eller IoT-utrustning.

Holoportering är en av digitaliseringens mest spännande och futuristiska visioner. Nu blir visionen verklighet eftersom 3D-kameror, ultrasnabba nätverk och holografiska medier gör det möjligt att delta i digitala upplevelser från både verkliga och digitala rum.

Med Holoportering suddas gränserna mellan virtuellt och verkligt ut ytterligare. Det förändrar och förbättrar radikalt våra förutsättningar i skapandet av nya digitala tjänster.

Snabb och spännande utveckling med 5g
Tillsammans med Ericsson och Ericssons banbrytande 5g-teknik prövar vi nu nya möjligheter till kommunikation och interaktion.
Med 5g får vi minimal latens och nästintill perfekt positionering, det gör att användaren får en maximal upplevelse.
Holoportering med 5G tillåter oss att ta med hela vårt verkliga jag in i den digitala världen, utan begränsningar. Det gör att vi enkelt kan se oss om kring, använda vårt kroppsspråk, styra maskiner och funktioner med gester och handgrepp. Vi får uppleva och interagera i den digitala världen på ett helt nytt men ändå naturligt sätt.

Cases

1170px-Ericsson_logo.svg_-1024x896

Musik på distans - Holoportering och 5G

Musik på på distans - Holoportation och 5G
Under hösten 2018 genomförs ett våra mest spännande projekt inom holoportering, The HoloBand. När man spelar musik tillsammans är interaktionen och synkroniseringen mellan musikerna av yttersta betydelse. Går det att låta medlemmar spela tillsammans genom att holoportera dem till en gemensam scen från olika platser?

Team IX

Information Experience är ett utvecklande företag med bas i Stockholm. Vi brinner för att få ut relevant data till arbetsplatsen för att göra målbilder mer överskådliga och kul att arbeta med.

Vi får många förfrågningar och vi är alltid på jakt efter nya krafter som vill vara med och bygga en ny förhöjd arbetsplats. Skicka ditt CV om du vill vara med.

Anders Lundgren

Founder

Anders Lundgren

fredrik_johansson

CXO

Fredrik Johansson